Uutiset

* Vanhat uutiset löytyvät omilta sivuiltaan: Vanhat uutiset*


Julkaisut 29.9.2022

KOKOUSKUTSU

Tervetuloa Uudenmaan Vetokoiraurheilijoiden sääntömääräiseen yhdistettyyn kevät- ja syyskokoukseen 13.10.2022 kello 18.
Kokous järjestetään Tuusulan Riihikallion koululla. Osoite on Pellavamäentie 15, 04300 Tuusula

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja sääntömuutos alla olevan ehdotuksen mukaisesti:

  • Säännöistä poistetaan syyskokous. Syyskokouksessa käsiteltävät asiat käsitellään jatkossa kokouksessa, joka järjestetään vuosittain tammi-maaliskuussa (entinen kevätkokous).
  • Säännöistä poistetaan liittymismaksu.
  • Säännöistä kohdasta 8. Hallitus poistetaan lause: Ensimmäisen hallituksen erovuorot ratkaistaan arvalla.

Jos haluat esityslistalle käsiteltävän asian, ilmoita siitä viimeistään 9.10. mennessä osoitteeseen uudenmaanvetokoiraurheilijat@gmail.com


Julkaistu 29.8.2022

Kilpailukausi on käynnistymäisillään ja sitä myöten myös SM-kisat lähestyy.
Uudenmaan Vetokoiraurheilijat tukee 15 eurolla syksyn sulanmaan SM-kisoihin osallistuvia UVUlaisia, joilla on lisenssi UVUn nimissä. 15 euron tuen saa, kun on osallistunut kilpailuun ja lähettää maksukuitin SM-kilpailun osallistumismaksusta sekä tilinumeron osoitteeseen uudenmaanvetokoiraurheilijat@gmail.com. Tuki maksetaan yhdestä osallistumisesta.
Muistutus myös viestikilpailusta:
UVU maksaa VIRPA SM 2022 -kilpailuihin UVUn viestijoukkueiden osallistumismaksut. Viestissä on kolme osuutta, koirajuoksu 2 km (DC) + 1-koiran kärry 4 km (DS1) + koirapyöräily 4 km (DB).
Joukkueet muodostetaan, kun ilmoittautumisaika on päättynyt ja tiedetään, montako osallistujaa on tulossa. Tarvittaessa UVUn hallitus tekee päätöksen joukkueiden kokoonpanosta. HUOM!! Viestiin osallistuvalla pitää olla VUL lisenssi UVUn nimissä. Viestijoukkueisiin voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeella viimeistään 18.9.