Jäsenille

Tältä sivulta löydät jäsenistöä koskevaa asiaa

19.10.2022
UVU:n 2022 jäsenmaksu on nyt maksettavissa suomisportin kautta!
Kirjaudu suomisport tilillesi, klikkaa: Sporttitilin alta > Maksut
Tämän jälkeen näet avoimet maksut: Jäsenmaksu 2022 pääset maksamaan sen suoraan nyt helposti verkkopankin kautta.
Mikäli sinulla on epäselvyyksiä, laita viestiä suoraan Michela Kärkkäiselle joko FB kautta tai puhelimitse; 0445251329
14.09.2022
UVU siirtyy muiden seurojen mukana Suomisportin käyttäjäksi!
Kaikille jäsenille pitäisi olla nyt tullut sähköpostiin liittymispyyntö UVU.n jäseneksi. Käytännössä klikkaat linkkiä ja seuraat ohjeita, mutta mikäli sinulla on epäselvyyttä, kysyttävää tai et ole saanut linkkiä laita munulle viestiä! Jatkossa jäsenlasku tulee suomisportin kautta ja pääset maksamaan sen helposti palvelussa.
Kilpaileville lisenssin tai vakuutuksen ostaneille Suomisportin käyttö on jo tuttua mutta uudet käyttäjät pääsevät tutustumaan sen käyttöön täältä: https://info.suomisport.fi/

29.08.2022

Kilpailukausi on käynnistymäisillään ja sitä myöten myös SM-kisat lähestyy.

Osallistumistuki SM-kisoihin:
Uudenmaan Vetokoiraurheilijat tukee 15 eurolla syksyn sulanmaan SM-kisoihin osallistuvia UVUlaisia, joilla on lisenssi UVUn nimissä. 15 euron tuen saa, kun on osallistunut kilpailuun ja lähettää maksukuitin SM-kilpailun osallistumismaksusta sekä tilinumeron osoitteeseen uudenmaanvetokoiraurheilijat@gmail.com. Tuki maksetaan yhdestä osallistumisesta.

Muistutus myös viestikilpailusta:
UVU maksaa VIRPA SM 2022 -kilpailuihin UVUn viestijoukkueiden osallistumismaksut. Viestissä on kolme osuutta, koirajuoksu 2 km (DC) + 1-koiran kärry 4 km (DS1) + koirapyöräily 4 km (DB).
Joukkueet muodostetaan, kun ilmoittautumisaika on päättynyt ja tiedetään, montako osallistujaa on tulossa. Tarvittaessa UVUn hallitus tekee päätöksen joukkueiden kokoonpanosta. HUOM!! Viestiin osallistuvalla pitää olla VUL lisenssi UVUn nimissä. Viestijoukkueisiin voi ilmoittautua ilmoittautumislomakkeella viimeistään 18.9.