Jäsenille

Tältä sivulta löydät jäsenistöä koskevaa asiaa

23.9.2019

Sulanmaanlajien SM-kisat kilpaillaan Jämillä 12-13.10.2019.

Kilpailun nettisivut löytyvät tästä ja Facebook tapahtuma tästä.

UVU tukee jäsenistöään jälleen SM-kisojen osallistumismaksussa. Kärry/pyöräluokassa kilpailevan tuki on 15€ ja juoksuluokassa kilpailevan tuki 10€. Tuki myönnetään vain yhteen luokkaan per jäsen ja vaatimuskena on, että kilpailijalla tulee olla lisenssi UVU:n nimissä. Tukea voi hakea kilpailujen jälkeen lähettämällä maksukuitin osoitteeseen uudenmaanvetokoiraurheilijat@gmail.com.

UVU lähettää Jämin SM-kisoihin myös viestijoukkueen tai -joukkueita. Mikäli olet käytettävissä joukkueeseen, ilmoita siitä joko sähköpostitse tai UVU:n Facebookin jäsenryhmässä 4.10 mennessä. Viesti koostuu kolmesta osuudesta jotka ovat:

Canicross (2 km) + DS1 (3,7 km) + DB (3,7 km)

Ilmoita samalla mille osuudelle olet käytettävissä tai käykö mikä tahansa osuuksista. Joukkuevalinnat ilmoitetaan 5.10.2019.

22.9.2019 Syksyn treenejä

UVU:n jäsenille järjestetään syksyn aikana yhteistreenejä parillisina keskiviikkoina kello 18.
Ensimmäiset treenit ovat viikolla 38, eli 18.9.
Seuraavat kerrat ovat 2.10, 16.10 sekä 30.10.

Treenejä järjestetään Uudenmaan alueella ja tarkka paikka, sekä treenien mahdollinen teema ilmoitetaan aina ennen treenejä Facebookissa UVUn jäsenryhmässä.

Uusi yhteistyökumppani

UVU:lla on ilo esitellä uusi yhteistyökumppani Kirsi Sinda tmi!

Kirsi on koirien vetreytyksen ammattilainen joka tekee koirahieronnan lisäksi jäsenkorjausta sekä O.T.E hierontaa ®. Lisäksi Kirsi käyttää tarvittaessa laseria hoidon tehostuttajana.
Toiminta-alueena on Uudenmaan lisäksi Kanta-Häme ja sovittaessa muutkin alueet.

Yhteistyön kunniaksi vuoden 2017 ajan Kirsi tarjoaa UVU:n jäsenille koirien vetreytystä jäsenhintaan. Kotikäynnin hinta per koira on 50€/55€ (alempi hinta mikäli matka alle 50km ja korkeampi hinta mikäli matka yli 50km).
Lisäksi ajan voi varata myös vastaanotolle Hyvinkään Hyvetiin, jolloin hoidon hinta on 48€.

Mikäli et ole UVU:n jäsen, ovat hinnat 55€/60€ riippuen matkasta.

Kirsin tavoittaa joko numerosta 045 854 6522 tai sähköpostilla kirsi.sinda@gmail.com.
Lisäksi Kirsin sivut löytyvät myös facebookista: https://www.facebook.com/tmikirsisinda/?fref=ts

 

Yhteistyö_Kirsi Sinda

Haku SM-joukkueisiin

11-12.3.2017 järjestetään SPKL:n valjakkohiihdon SM-kisat Lieksassa. UVU tukee kolmen joukkueen osallistumista sunnuntaina kilpailtaviin viesteihin. Mikäli haluat hakea viestijoukkueeseen, täytä oheinen lomake.
Huom: ilmoittautuminen on sitova, eli täyttämällä lomakkeen sitoudut olemaan joukkueen käytettävissä (poislukien hiihtäjän tai koiran sairastapaus).
Osallistuvan koiran on oltava rekisteröity, puhdasrotuinen koira.

Lomake: https://goo.gl/forms/Ne8M6A3NPtydqDBh2

Haku viestijoukkueisiin päättyy 24.2.2017.

dsc_0384_fotor

Tuki SM-kilpailijoille 2017
Tiedoksi että Uudenmaan vetokoiraurheilijat tukevat vuonna 2017 tavilajien SM-kisoihin osallistuvia pienellä rahasummalla.
Yksilöharrastajat: SM-hiihtokisoissa 2017 UVU:n lisenssillä kilpaileva koirahiihtäjä voi hakea tukea yhdestä SM-kilpailusta kilpailujen jälkeen lähettämällä kuitin osallistumismaksusta osoitteeseen uudenmaanvetokoiraurheilijat@gmail.com. Tuen suuruus on 10€ per kilpailija.
Valjakot: valjakko SM-kisoissa 2017 UVU:n lisenssillä kilpaileva voi hakea tukea yhdestä SM-kisasta kilpailujen jälkeen lähettämällä kuitin osallistumismaksusta osoitteeseen uudenmaanvetokoiraurheilijat@gmail.com. Tuen suuruus on 20€ per kilpailija.
Huom: tuen saamiseksi tulee kilpailijalla olla UVU:n nimissä lisenssi (koskee sekä yksilö- että valjakkokisoja). Tukea ei makseta mikäli lisenssi on toisen seuran nimissä.
Muistattehan liittää tukihakemukseen mukaan oman tilinumeron johon tuen voi maksaa. Tuki maksetaan takautuvasti kilpailujen jälkeen.

UVU:n asut

TILAA VIIMEISTÄÄN 31.1.2017

Jäsenten on mahdollista tilata UVU:n designilla olevia lämmittely- ja kisa-asuja (toimittaja Trimtex). Jotta tilaus toteutuu, tulee asuja olla vähintään 5 kappaletta per malli. Asujen hinta määräytyy tilauksen mukaan.

Seuraava UVU:n vaatetilaus tehdään alkuvuodesta 2017 mikäli tilauksia saadaan kasaan riittävästi. Tilattavana on sekä lämmittely- että kisa-asuja. Molempia asuja tulee kokonaistilauksessa olla vähintään viisi kappaletta että tilaus toteutuu. Asut tilataan Trimtexiltä ja niissä on UVU:n logojen lisäksi käytetty UVU:n värejä. Sponsoreiden kanssa on vielä neuvottelut kesken, emmekä osaa tässä vaiheessa vielä sanoa tuleeko asuihin mukaan sponsoreiden logoja ja saadaanko hintaa alaspäin. Alla ilmoitetut hinnat ovat siis maksimihintoja ja mahdollisten sponsoreiden myötä hinta voi olla hieman halvempikin. Lämmittelyasusta on tilattavana on sekä unisex-malli sekä naisten-malli. Kilpailuasuja on vain unisex-malleja. Ilmoita tilauksen yhteydessä kumman mallin haluat.

Täältä pääset katsomaan 3D luonnokset molemmista asuista (klikkaa tekstiä).

Asukokonaisuudet pdf-tiedostona.

Asujen hinnat ovat:

Lämmittelyasu

Element LZR takki 114 € / kpl

Element LZR housut 82 € /kpl

Kisa-asu (trikoo)

Ambition LZR yläosa 49 € / kpl

Ambition LZR alaosa 40 €

Koko-opas: http://trimtex.fi/fi/koko-opas/customer-service-b2c-Sizeguide.html

Huom: kilpailuasuissa kokotaulukoissa käyttäkää miesten kokotaulukkoa, se on sama kuin meidän tilaama unisexmallin kokotaulukko (kotisivuilla harhaanjohtavasti unisex-taulukko on nimetty miesten kokotaulukoksi).

Lisätietoja asusta voi kysellä: uudenmaanvetokoiraurheilijat@gmail.com.

Mikäli haluat jättää asutilauksen, täytä oheinen lomake: vaatetilaus

Henkilön Uudenmaan Vetokoiraurheilijat ry kuva.

Lämmittelyasun selkä

Kahvakuulatreenit 2016

UVU:laisilla on mahdollisuus päästä mukaan ohjattuihin kahvakuulatreeneihin JAU-areenalle (Rajakulmantie 226, Sipoo) perjantaisin klo.18.00-19.00. Treenin hinta on 5€/ kerta ja sen voi maksaa paikanpäällä sekä käteisellä että Smartum-liikuntasetelillä. Kouluttajana toimii Heidi Mustonen. Kahvakuulatreeneihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mikäli omistaa oman kuulan, on se hyvä ottaa mukaan. Treenit pidetään juhannukseen asti, eli treenipäivät ovat: 20.5, 27.5, 3.6, 10.6 sekä 17.6.

13010615_1713899635556724_5387729860923340913_n