Hallitus

Puheenjohtaja Ari Rastas

Olen Ari Rastas. Asustelemme perheen ja koiriemme kanssa Mäntsälän maalaismaisemissa. Koirien kanssa harrastamme monipuolisesti eri lajeja. Tällä hetkellä aktiivisiin harrastuksiin kuuluvat valjakkourheilu, TOKO, agility, eri metsästyskokeet ja näyttelyt. Vuosia kestänyt agilityura on viime vuosina vaihtunut valjakkourheiluun. Valjakkourheilua olemme harrastaneet bordercollie Teknon kanssa jo vuodesta 2011. Teknon kanssa olemme osallistuneet sulanmaan ja talvikisoihin.

Syksyllä 2014 laumaamme muutti saksanseisoja Spence. Spencen kanssa kisataan canicross-, kickbike- ja hiihtolajeissa.

Juoksu5

Vara-pj Jukka-Pekka Ahonen

Olen Jukkis Ahonen, lohjalainen valjakkourheilija. Vetokoiraharrastukseni alkoi alunperin erävaellusten muodossa mutta nykyisin rauhallinen samoilu metsissä on vaihtunut kilpailuun sekä valjakko- että canicrossluokissa (joskin jälkimmäisessä tasoni lienee vielä enemmänkin harrastelijamainen kuin urheilijamainen).

Olen toiminut erilaisissa yhdistyksissä luottamustehtävissä noin kymmenen vuoden ajan. Toivon että näissä tehtävissä syntyneistä kokemuksista ja verkostoista on hyötyä myös UVUlle ja sen jäsenille.
Urheilijana ja harrastajana tavoitteeni on oppia ymmärtämään koiria paremmin, saavuttaa niiden kanssa yhdessä parempi suorituskyky ja kehittyä lajissa. Toisaalta haaveilen LD-matkan kilpailusta omilla kasvateilla, ja toisaalta unelmana on käyttää koiravaljakkoa sopivan vuoren juurelle pääsemisessä osana vuoristoretkikuntaa.
jukkispojujunior

 

Hallituksen jäsen Hinni Tiira

Hei, olen Tuusulalainen koiraharrastaja jonka elämään koirat ovat kuuluneet aktiivisesti reilu kymmenen vuotta. Taloudessamme asustaa minun ja mieheni lisäksi kaksi australianpaimenkoiraa sekä käyttölinjainen tervueren. Australianpaimenkoiramme ovat jo eläkkeellä vetolajeista, mutta belgialaisen kanssa vedämme suksilla, kelkalla ja kikkarilla. Muina lajeina meillä on agility, toko sekä jäljestys. Näistä agilityssa ja tokossa myös kilpailemme.

2

Varajäsen Milka Juntunen

Olen Milka Juntunen Helsingistä. Kotona asustaa avopuolisoni lisäksi pieni ja pippurinen bretoni Piitu sekä bordercollie Passo. Piitun kanssa innostuin muutamia vuosia sitten canicrossista ja koska nälkä kasvoi syödessä ja vauhtia piti saada lisää, testattiin myös talvella suksia ja kelkkaa sekä kesällä kickbikea. Vetoinnostuksen kohottaessa päätään, oli mukava ja aktiivinen treeniporukka hakusessa ja sitä kautta päädyin mukaan Uudenmaan vetokoiraurheilijoihin.

Sen minkä Piitu hävisi koossa, se kyllä korvasi innokkuudella. 12-kiloiseksi koiraksi se on ollut yllättävänkin kova vetäjä ja oikein erinomainen harrastuskaveri tutustuttamaan omistajan tähän uuteen lajiin. Piitun jäädessä eläkkeelle, vetovastuun perheessämme on ottanut nuori bortsumme Passo, jonka kanssa olemme päässeet starttaamaan jo hiihdossa. Vedän usein myös lainakoirien kanssa ja mitä enemmän vauhtia kaivataan niin sitä mukaa vain koiria lisätään sitten eteen 😉

95

Mainokset