Hallitus

Puheenjohtaja Ari Rastas

Olen Ari Rastas. Asustelemme perheen ja koiriemme kanssa Mäntsälän maalaismaisemissa. Koirien kanssa harrastamme monipuolisesti eri lajeja. Tällä hetkellä aktiivisiin harrastuksiin kuuluvat valjakkourheilu, TOKO, agility, eri metsästyskokeet ja näyttelyt. Vuosia kestänyt agilityura on viime vuosina vaihtunut valjakkourheiluun. Valjakkourheilua olemme harrastaneet bordercollie Teknon kanssa jo vuodesta 2011. Teknon kanssa olemme osallistuneet sulanmaan ja talvikisoihin.

Syksyllä 2014 laumaamme muutti saksanseisoja Spence. Spencen kanssa kisataan canicross-, kickbike- ja hiihtolajeissa.

Juoksu5

Vara-pj Michela Kärkkäinen

Olen Michela Kärkkäinen, 27 vuotias nainen Sipoosta. Työskentelen arkisin raskaskalusto mekaanikkona Volvon Truck Centerissä ja vapaa-ajallani harrastan koiravaljakkoajoa. Tilanteestani tekee ehkä vähän erilaisen se, että kilpailen yleensä muiden koirilla koska minulla ei ole mahdollisuutta pitää kotonani kahta enempää.

Aloitin kilpailemisen aikanaan vuonna 2008 canicrossissa ja saavutinkin siinä muutaman SM-mitalin. Valitettavasti kolmen aktiivisen vuoden jälkeen silloisen koirani ura loppui, kun sitä alettiin käyttämään jalostukseen. Keskityin itse myös kilparatsastukseen kunnes 2016 Ville Halme etsi toiselle tiimillensä kisaajaa. Kilpailin hänen koirillan DS2 ja DR4 luokissa ja samaan aikaan dobermannillani DS1 sarjassa.
Nykykisin kotoani löytyy risteytysnarttu Akiina’s Kitkat ja maskotti minibullterrier Kita. Olen onnekas, että olen löytänyt lajin parista mentoreita ja ystäviä joiden kanssa pääsen kehittämään itseäni ja harrastamaan lajia vaikka omia koiria ei useita olekaan. Uvun hallituksessa olen tuore jäsen ja tarkoitus on jatkaa tämän hyvän yhteishengen kehittämistä eteenpäin.

Valjakkourh-JämiSM17-su-8104803

 

Hallituksen jäsen Hinni Tiira

Hei, olen Tuusulalainen koiraharrastaja jonka elämään koirat ovat kuuluneet aktiivisesti reilu kymmenen vuotta. Taloudessamme asustaa minun ja mieheni lisäksi kaksi australianpaimenkoiraa sekä käyttölinjainen tervueren. Australianpaimenkoiramme ovat jo eläkkeellä vetolajeista, mutta belgialaisen kanssa vedämme suksilla, kelkalla ja kikkarilla. Muina lajeina meillä on agility, toko sekä jäljestys. Näistä agilityssa ja tokossa myös kilpailemme.

2

Varajäsen Milka Juntunen

Olen Milka Juntunen Helsingistä. Kotona asustaa avopuolisoni lisäksi pieni ja pippurinen bretoni Piitu sekä bordercollie Passo. Piitun kanssa innostuin muutamia vuosia sitten canicrossista ja koska nälkä kasvoi syödessä ja vauhtia piti saada lisää, testattiin myös talvella suksia ja kelkkaa sekä kesällä kickbikea. Vetoinnostuksen kohottaessa päätään, oli mukava ja aktiivinen treeniporukka hakusessa ja sitä kautta päädyin mukaan Uudenmaan vetokoiraurheilijoihin.

Sen minkä Piitu hävisi koossa, se kyllä korvasi innokkuudella. 12-kiloiseksi koiraksi se on ollut yllättävänkin kova vetäjä ja oikein erinomainen harrastuskaveri tutustuttamaan omistajan tähän uuteen lajiin. Piitun jäädessä eläkkeelle, vetovastuun perheessämme on ottanut nuori bortsumme Passo, jonka kanssa olemme päässeet starttaamaan jo hiihdossa. Vedän usein myös lainakoirien kanssa ja mitä enemmän vauhtia kaivataan niin sitä mukaa vain koiria lisätään sitten eteen 😉

95

Mainokset