Lasten koirajuoksukoulu

Koirajuoksukoulu 3-12 –vuotiaille

UVU lasten koirajuoksukoulu

Uudenmaan Vetokoiraurheilijat pyörittää Lohjalla lasten koirajuoksukoulua. Koirajuoksukouluun mukaan tuleminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista, eikä omaa koiraa.

Harjoittelemme tiistaisin 7.11. alkaen, klo 18:00-18:45 Lohjan rantapuistossa. Kokoontuminen huoltorakennuksen edessä. Käytössä pukuhuone ja vessa.

Ohjaajina koirajuoksukoulussa toimivat Heidi Ahlfors ja Jukka-Pekka Ahonen. Koirajuoksukoulun varusteista vastaa Pinja Rantasalmi.

Lisätietoja 040 550 1006 / Heidi.

Kauden 2017-2018 osallistumismaksu on 10€. Halutessaan lapsi voi liittyä myös urheiluseuraan jäseneksi (sis. hintaan)

Mitä harjoittelemme?

Koirajuoksukoulussa opetellaan juoksemaan ja tutustutaan koiriin. Kun juokseminen sujuu ja koirien kanssa osataan olla rauhallisesti, aloitetaan yhdessä harjoitteleminen, lapsen ehdoilla!

Kaikissa harjoituksissa on ohjattu lämmittely, varsinainen harjoittelu sekä loppuverryttely. Harjoitukset toteutetaan lasten ikä huomioiden!

Mitä mukaan?

Harjoituksissa tulee olla mukana lenkkarit, juoksuun sopivat vaatteet, sekä säähän sopivat päällysvaatteet. Mukaan on hyvä ottaa myös juotavaa ja pieni eväs. Ensimmäisillä kerroilla myös lapsen huoltajan on oltava mukana harjoitusten ajan – lapsikohtaisesti voidaan myöhemmin sopia muista menettelyistä. Omaa koiraa ei tarvitse olla.

Kenelle koirajuoksu sopii?

Pienetkin lapset voivat juosta koirien kanssa. Mikäli koira on lapselle vielä liian vahva, voi aikuinen juosta mukana.

Koirajuoksusta innostuvat voivat liittyä UVU:n, eli Uudenmaan Vetokoiraurheilijoiden jäseneksi ja tulla mukaan kilpailuihinkin!

lasten koirajuoksu

Lasten koirajuoksukilpailussa aikuinen voi avustaa